Augusti 2019

 

Nu finns Oldanas sortiment på Stockfiller för att underlätta inköp av externa artiklar på de olika kedjorna.

 

Maj 2019

 

Goda nyheter Finland! I juni börjar fem av våra spröda bröd åter säljas på den finska marknaden!

 

Mars 2019

 

Nu finns OLDA Ströbröd – Instant Majsmöl att köpa på Willys butiker.

 

Oktober 2018

 

Snart kommer våra nya förpackningar av våra Spröda bröd i affären! Vi har även bytt ut linfröfiber i Spröda Risbröd mot fullkornsris vilket har lett till att vi kunnat nyckelhålsmärka produkten. Utöver detta är det samma innehåll och tillverkning på bröden som tidigare!

 

I höst lanserar vi två helt nya produkter Mug Cake Pepparkaka och Mug Cake Stracciatella som ger en rykande färsk kaka på bara några minuter.

 

September 2018

 

Oldana erbjuder nu butiker direktförsäljning av varor som inte finns på deras centrallager. Kontakta oss för mer information info@oldana.se.

 

Januari 2018

 

Nytt år, ny produkt! Vi kan glädja alla er som saknat OLDA Instant Bovetemjöl – Bovetegröt i butik för från och med mars 2018 kommer den att säljas på Axfood (Willys och Hemköp). Produkten togs varmt emot av våra besökare på Mat för livet mässan 2017 just för produktens många unika egenskaper.

 

 

November 2017

Tack till alla er som besökte oss på Mat för livet mässan! Vi är oerhört glada och stolta över att Anna vann Hedersguldaxet som delades ut för första gången i år av Celiakiföreningen i Stockholms län. Anna blev mycket överraskad och glad!

Augusti 2017

Oldana har tagit fram fyra nya produkter som lanseras på COOP v 41:

1. OLDA Frasbröd ekologiska: en ekologisk variant av Frasbröd naturell. Fria från gluten, mjölk, soja, ägg och jäst. Kan innehålla spår av baljväxter då linser och kikärtor används på samma maskiner. Maskinerna rengörs noggrant mellan produktionerna. OBS! Jordnötter och soja används INTE på samma maskiner.

2. OLDA Kanelknappar: oerhört smakrikt sött snacks som är goda att knapra på eller att äta i en skål med mjölk. Fria från gluten och ägg. Kan innehålla spår av mjölk, nötter och soja.

3. OLDA Chokladrutor: frasiga chokladsnacks fyllda med en krämig chokladfyllning. Även dessa goda att knapra på eller att äta i en skål med mjölk.

4. OLDA Instant Bovetemjöl – Bovetegröt: ett spannmålsfritt alternativ till Oldanas glutenfria Ströbröd och Oldanas Risgröt).

 

Även OLDA Spröda Bovetebröd med quinoa kommer att börja säljas på COOP från v 41.

 

Juni 2017

Oldana har flyttat! Nu finns vi på Datavägen 25 i Sisjön!

 

September 2016

Oldana lanserar en unik ny produkt: OLDA Spröda Bovetebröd med quinoa. De frasiga brödskivorna är baserade på bovete samt quinoa och är därmed helt spannmålsfria. Spröda Bovetebröd är precis som Oldanas klassiska bröd fria från gluten, mjölk, soja, ägg och jäst. Kan innehålla spår av baljväxter då linser och kikärtor används på samma maskiner. Maskinerna rengörs noggrant mellan produktionerna. OBS! Jordnötter och soja används INTE på samma maskiner.

 

Kontakt

Olda är ett registrerat varumärke under Oldana AB.

Våra produkter

Nyheter

Recept

Var?

Kontakt

Olda är ett registrerat varumärke under Oldana AB.

Adress

Oldana AB

Datavägen 25

43632 ASKIM

Sverige

Kontakt

info@oldana.se

Tel: +46-31-266837